Satellite finder

De satellite finder helpt u de schotel op de juiste wijze af te stellen en te richten. Het is van belang om de schotel in ieder geval waterpas neer te zetten en deze vervolgens onder de juiste hoek in te stellen. Die hoek bepaalt de ontvangst van het satelliet signaal, zodat de schotel dit door kan geven aan de kop (LNB). De ideale hoek hangt af van de positie op aarde. In Europa verschilt dit van zo’n 22 graden in Noorwegen tot aan 40 graden in Portugal. In Nederland maken we gebruik van 28 - 30 graden, een satellite finder kan u helpen dit optimaal af te stellen.

Satfinder kopen

De satfinder helpt u daarnaast de juiste windrichting te bepalen, zodat u kunt rekenen op een goede ontvangst van het satelliet signaal. Dit is van groot belang wanneer u de schotel voor de eerste keer wilt gebruiken, net als wanneer u die onderweg mee wilt nemen en regelmatig opnieuw dient af te stellen. Een satellite finder vormt dan de ideale keuze om het signaal zo optimaal mogelijk te ontvangen. U hoeft daar zelf niet meer mee aan de slag, de satellite finder neemt u het lastige werk uit handen.

Uitgebreid assortiment satellite finders

Uiteraard heeft u online de keuze uit diverse satellite finders. We zorgen er met een breed assortiment voor dat u online na kunt gaan wat er beschikbaar is. We zijn de goedkoopste van Europa en zorgen er met de topmerken voor dat u een kwalitatief goede keuze kunt maken. We hebben de satellite finder van uw keuze gewoon op voorraad, waardoor we de verzending meteen in orde maken en u daar binnen 24 - 48 uur de beschikking over heeft. Uiteraard beschikken we over het Webshop Keurmerk, waardoor u online veilig een satellite finder kunt kopen.