Schotelantenne

Een schotelantenne kopen om satelliet TV te ontvangen? Het vormt de basis voor TV in haarscherpe kwaliteit, waarbij u de beschikking heeft over een zeer groot aantal zenders. De schotel fungeert als het ware als een grote spiegel die het signaal van de satelliet zal opvangen en dat vervolgens naar de kop reflecteert. Die kop noemen we ook wel LNB en zorgt er via de bekabeling voor dat het signaal bij de satelliet ontvanger terechtkomt. Die ontvanger zorgt er via bijvoorbeeld HDMI naar de TV voor dat u via de schotelantenne TV kunt kijken.

Satelliet signaal ontvangen

De schotelantenne zorgt voor de ontvangst van het signaal voor satelliet TV en is daarmee onmisbaar in de set-up. De verschillende HD-zenders worden vanuit de satelliet naar ons verzonden, een schotelantenne heeft de mogelijkheden om die signalen op te vangen en vervolgens te reflecteren naar de kop op de schotel. De verschillende satellieten zorgen voor beelden in zeer hoge kwaliteit, waardoor u kunt rekenen op haarscherpe TV, verdeeld over een groot aantal zenders. U kunt online een nieuwe schotelantenne kopen wanneer het huidige model aan vervanging toe is of wanneer u daar voor het eerst gebruik van wilt maken.

Online schotelantenne kopen

We maken het u graag eenvoudig om een schotelantenne te kopen. Benieuwd naar de modellen die er beschikbaar zijn en hoe u daar een keuze uit kunt maken? We zorgen er met de specificaties bij de schotelantennes voor dat u ze op basis van de kwaliteit of mogelijkheden met elkaar kunt vergelijken. Uiteraard zijn we goed bereikbaar voor vragen, bijvoorbeeld wanneer u het lastig vindt om de juiste schotelantenne te kopen. We zijn de goedkoopste van Europa, beschikken over het Webshop Keurmerk en bedienden reeds meer dan 20.000 tevreden klanten. U kunt bij ons uw schotelantenne kopen.