SMiT Ziggo 1.3 CI Module

SMiT Ziggo 1.3 CI Module

Tegenwoordig wordt er in veel huishoudens televisie gekeken via een digitale verbinding. Hiervoor wordt in de meeste gevallen gebruikgemaakt van een kabelaansluiting. Bij het afsluiten van een abonnement hiervoor is het dan ook vaak mogelijk om een digitale decoder of ontvanger bij het pakket te nemen. Hiermee heb u als gebruiker de mogelijkheid om digitale uitzendingen te ontvangen. Als u liever geen extra apparaat wilt gebruiken en ook nog met de eigen afstandsbediening van de televisie naar digitale televisie wilt kijken, dan kunt u gebruikmaken van de Smit CI+ 1.3 interactieve TV module.

Normale prijs € 59,00 Aanbiedingsprijs € 49,00
Op voorraad
SKU
7109616407951

Technische eigenschappen:

Dit handige toestel maakt het gebruik van een decoder of andere ontvanger overbodig. De Smit CI+ 1.3 interactieve TV module is compact en kan gebruikt worden in televisies die voorzien zijn van een CI+ aansluiting. Dit is een aansluiting waarin de module geplaatst kan worden. In de CI+ module van Smit is het vervolgens mogelijk om een smartcard voor het ontvangen van digitale tv te plaatsen. Hiermee wordt het mogelijk gemaakt om direct en zonder extra apparatuur gebruik te maken van de mogelijkheden die digitale televisie te bieden heeft.

Overige eigenschappen:

Deze CI+ module is versie 1.3 en kan gebruikt worden voor verschillende toestellen. Veel televisies van de merken Philips, Sony, LG en Samsung hebben de beschikking over een aansluiting voor het plaatsen van de Smit CI+ 1.3 interactieve TV module. Als het apparaat geen aansluiting voor een CI+ module heeft, dan is het niet mogelijk om gebruik te maken van dit product. Het wordt geleverd zonder een smartcard. Deze moet worden aangeleverd door de provider die de diensten voor digitale tv levert. Het is mogelijk om met deze module digitale en interactieve uitzendingen te ontvangen.

Extra informatie:

Gebruikmaken van interactieve tv met deze CI+ module is enkel mogelijk als de televisie die hiervoor gebruikt wordt daar ook geschikt voor is. Ook moet de provider die gebruikt wordt deze dienst kunnen aanbieden. Deze CI+ televisie module van Smit kan in Nederland gebruikt worden voor digitale televisie abonnementen van de aanbieders Ziggo, KabelNoord, Caiway en Delta. Controleer voor de aanschaf van dit product of de televisie die u gebruikt ook geschikt is voor een CI+ toestel en of de provider voor het aanbieden van digitale televisie het gebruik van het merk Smit ook ondersteunt.

CI+ Module geschikt voor Ziggo smartcard. CI+ module wordt geleverd zonder smartcard
Geschikt voor CI+ TV's van bijvoorbeeld Samsung, Philips, Sony, LG en anderen

Indien uw toestel gecertificeerd is voor digitale TV maar niet voor Interactieve TV kunt u met deze module nog steeds gebruikmaken van digitale TV. In Nederland wordt CI+ ingezet door Ziggo, Caiway, Kabel Noord en DELTA. In België heeft Telenet CI+ geïntroduceerd.

Meer informatie
MerkZiggo
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SMiT Ziggo 1.3 CI Module
Uw waardering